Dette siger vores kunder om os

IT hjælper i hverdagen, når detmed sikkerhed virker hver gang. Det gjorde det ikke hos mig. Rådgivning fra min IT udbyder og yderligere tilkøb i byens elektronik butikker løste ikke mine udfordringer. Jeg blev anbefalet at kontakte Easy WI-FI. –Så skete der noget.


Sebastian fra Easy WI-FI mødte personligt op, rådgav mig med sikker hånd, med en komplet løsning og til overkommelige priser. Nu virker internettet konstant i hele huset. Ydermere fik jeg tekniske fif med , som jeg bruger i dag.


Easy WI-FI er til dig, som ønsker alt det bedste i en pakke. Jeg sender mine bedste anbefalinger.

Vi har i mange år haft et godt samarbejde med Easy WI-FI, som vores primære leverandør af IT-ydelser.


Vi har lagt al drift af vores server, indkøb og opsætning af nye computere og drift af telefonsystem over til Easy WI-FI.


Vi har altid oplevet Easy WI-FI som meget kompetente og hjælpsomme i forhold til de udfordringer som vi kontakter dem med.

Vi kontaktede Easy WI-FI omkring videoovervågning, få dage efter kom en medarbejder fra Easy WI-FI på besøg, gennemgik vores område og hus, lyttede til vores behov, samme aften fik et godt og billigt tilbud fra Easy WI-FI over mail.


Da Easy WI-FI kom for at installere videoovervågning og alarm, gik de grundig til værks, var hurtige, dygtige og ryddede op efter dem selv.


Easy WI-FI gennemgik systemet med os, hjalp os med at opsætte app’en så den var idiotsikker for os at bruge.


Easy WI-FI er super hjælpsomme når vi ringer, og kan det ikke klares over mobilen, ja så går der ikke længe før der står en medarbejder udenfor døren.


Vi er super glade for vores valg om at bruge Easy og kan kun anbefale andre til at bruge dem.

Reference

Kontaktinfo

Åbroen 20

8543 Hornslet

© Copyright Easy WI-FI ApS. All Rights Reserved. By Easy WI-FI ApS