Campingpladser

Hos Easy WI-FI ApS har vi specialiseret os i at lave Wifi løsninger der virker.
Vi har personale som sikre du får den helt rigtige løsning første gang, og ikke ender i uheldige situationer som kan koste en masse penge og utilfrede gæster på campingpladsen.


Løsningen er baseret på en wifi controller som er placeret i skyen, hvilket gør Jer uafhængige af servere og andre tekniske løsninger direkte på pladsen, og sikre Jer en optimal stabilitet på netværket.


Med en Unifi Løsning, skal du ikke bekymre dig om drift og vedligehold. Vi sørger nemlig for at holde dit udstyr opdateret med nyeste firmware, og sikre at det virker efter hensigten. Vi kan kontrollere det hele fra vores systemer, og behøver ikke at være til stede på pladsen for at lave ændringer. Det hele er indbygget i vores WiFi løsninger.


Alt udstyr kan naturligvis modstå alt slags vejr her i Danmark, og egner sig derfor godt til Campingpladser.


Få online bestillings & betalings løsning til dit Wifi – så er det muligt for gæsterne selv at købe og betale, du skal bare vente på penge kommer på din konto! Mulighed for at få egen hotspot manager, så i kan komme ind og se hvor mange der er online, og hvor mange der betaler for wifi.

Kontaktinfo

Åbroen 20

8543 Hornslet

© Copyright Easy WI-FI ApS. All Rights Reserved. By Easy WI-FI ApS