Netværks løsninger til erhverv

Hos Easy WI-FI ApS

 leverer vi stærke og stabile forbindelser til alle enheder. Det betyder, at din virksomhed altid kan være online, om det er via stationære computere, bærbare PC´er, tablets eller trådløse WiFi-telefoner. Easy WI-FI ApS har specialiseret sig i at levere, installere og servicere netværks-løsninger – og vi skræddersyer løsningen, så den opfylder din virksomheds behov. Vi leverer vores WiFi som en hosted løsning, hvilket blandt andet betyder, at du ikke skal ud og investere i dyrt udstyr. I stedet styres det hele fra Easy WI-FI ApS Hosting Server. 


Mange af de løsninger vores kunder vælger, når der skal etableres nyt netværk, er bygget op om udstyr fra Ubiquiti. I disse trådløse netværk er central styring, management, fleksibilitet, overblik og brugervenlighed for administratoren en selvfølge.


En virksomheds behov kan hurtigt ændre sig, enten ved ombygning, udvidelse eller øgede antal brugere på centrale lokationer. Med Unifi Access Points, kan du vælge mellem en række forskellige løsninger, nogle med højere båndbredde, nogle med længere rækkevidde til udendørs brug. Vi kan indkøbe og konfigerere Access Points for dig, så de er klar til at forbinde ved levering.


Vi kan levere alt til dit firma, firewall´s, switche´s og acces points mm.
Kontaktinfo

Åbroen 20

8543 Hornslet

© Copyright Easy WI-FI ApS. All Rights Reserved. By Easy WI-FI ApS